www.uganda-on-wheels-foundation.nl
Sponsors
Uganda on Wheels wordt gesponsord door:
www.mariajuwett.nl
www.ortameer.nl

Maria Juwett te Ursem sponsort maandelijks 
Stichting Uganda on wheels foundation.

 

Naast het project om rolstoelen te verstrekken aan gehandicapte kinderen, wilde ik tevens gehoorapparaten meenemen voor de slechthorende kinderen.

Roland Zweers heeft belangeloos gehoorapparaten beschikbaar gesteld om slechthorende kinderen in Uganda weer gehoor te geven.

 

Op 4 februari 2012 gaat Anita terug naar Uganda. Ook Ineke gaat dit keer mee en samen gaan we de in de Uganda bestelde rolstoelen bij de kinderen afgeleverd. Ook bezoeken we natuurlijk alle andere kinderen en zullen we door onze trektocht door de dorpen weer nieuwe gehandicapte kinderen ontmoeten die mogelijk met een rolstoel toch naar school kunnen gaan.

Ook Roland gaat weer heen (met zijn echtgenote) om tientallen gehoorapparaten aan temeten.

http://zweershoortoestellen.nl/log/item.php ?id=209  

 

 

Voor de financiering zijn wij geheel afhankelijk van de steun van mensen, die zich het lot van deze gehandicapte kinderen aantrekken en iets willen doen om hun levens te verbeteren. Mensen zoals u. Dat kan op verschillende manieren. Het geld dat wij hiervoor ontvangen, wordt volledig en direct besteed aan de aanschaf van rolstoelen, die in Uganda, door een speciaal bedrijf genaamd CoRSU op maat worden gemaakt.

 

In 2010 heeft Anita mogen rekenen op de steun van vele donateurs. Zij is heel dankbaar voor de betrokkenheid en gulheid. Zonder de hulp en steun van deze donateurs had deze stichting niet kunnen worden opgericht.


 

www.moniquedevries.com

Uw steun is van harte welkom!  

Donaties


Een belangrijke vorm van steun bestaat uit eenmalige donaties en structurele giften.

Geld hiervoor kunt u bijvoorbeeld genereren door het organiseren van een fondsenwervingcampagne, op uw school, bij uw bedrijf of in uw sociale cirkel. Een statiegeldactie, bingo-avond of een evenement bij uw sportvereniging zijn mogelijkheden om geld in te zamelen. Wij helpen u graag hierbij.

 

De stichting is door de belastingdienst erkend als zogenaamde 'Algemeen Nut Beogende Instelling' of ANBI. Dit betekent dat uw gift, onder bepaalde voorwaarden, fiscaal aftrekbaar is. Klik hier voor meer informatie. 

 

          Stichting Uganda on wheels foundation Rabobank Alkmaar 1372.77.253
 

 

Heb je een goed idee
Of wil je ons helpen
Om de kinderen in 
Uganda een kans te
Geven op een beter
Bestaan, neem dan 
Contact op met de
Uganda on wheels
Foundation. 

info@uganda-on-
wheels-foundation.nl
“SponsorKliks,